18 juni 2021

Scoor met een oranje EK folder

Folders verspreiden rond de Europese Kampioenschappen Voetbal geeft jouw omzet een oranje boost!  Het EK is namelijk een prima aanleiding om goede zaken te doen. Of je nu oranje tompoezen, vlaggenmasten of rood wit blauwe kleding verkoopt,  iedere Nederlander is in voor een aanbieding. Met een goede folder, huis aan huis bezorgd, scoor je!

Folders worden in Nederland nog steeds volop gelezen! En dat niet alleen, bijna de helft van de mensen die de folder leest, kóópt ook regelmatig een product uit de folder. Dat kan dus ook jouw folder zijn!

Oranje EK aanbiedingen

Je bent zeker niet de enige die inspringt op het EK. Zet de televisie maar aan en het is één en al oranje. Logisch, het voetbal en het Nederlands elftal leeft onder de mensen. Wie creatief nadenkt, kan allerlei combinaties bedenken. Stel een EK barbecuepakket samen, maak oranje chocolade of geef een sportieve korting op afhaalmaaltijden.

Folderverspreiding rond het EK 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om rond het EK folders te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com