23 juni 2021

Scoor met een goed adressenbestand

Als je verjaardagskaart aan iemand stuurt, zorg je natuurlijk dat het adres klopt. Niets zo vervelend als moeite doen en kosten maken, zonder het effect heeft: een glimlach van de jarige. Zo werkt bij direct mail precies hetzelfde. Zorg dat de adressen van iedereen die je wil bereiken, daadwerkelijk juist zijn. Anders investeer je veel tijd, geld en moeite zonder kans op het gewenste resultaat.

Het is belangrijk dat direct mail goed scoort. Veel bedrijven versturen grootschalige direct mails naar zowel klanten als prospects. Wanneer het adressenbestand van deze direct mails niet up-to-date of juist is, krijgen ze te maken met retouren. Maar als marketeer wil je natuurlijk precies de juiste mensen bereiken, zodat je campagnes succesvoller zijn. Om die reden zijn goede adressenbestanden belangrijk. Zo worden je marketingacties effectiever.

Post NL introduceert digitaal retourneren
Hoe goed je adressenbestand ook is, als je een direct mail verstuurt, krijg je altijd  te maken met terugkerende post. Soms klopt de adressering niet, of zijn ontvangers verhuisd. PostNL biedt daarvoor de mogelijkheid van ‘digitale retouren’. Hiervoor wordt de terugkerende post gedigitaliseerd en als digitaal bestand aangeleverd. Door op deze manieren de retouren te digitaliseren, koppelen bedrijven de retourgegevens eenvoudig aan hun eigen adressenbestand.

Direct mail versturen
Wil je direct mail versturen? Wij helpen je graag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com