20 november 2017

Scoor met huis aan huis reclame

Met huis-aan-huis reclame bereik je je klanten, bestaande én nieuwe. We zijn dagelijks met huis-aan-huis reclame actief en geven je graag onze drie beste tips. Daarmee wordt je campagne succesvol en levert het je daadwerkelijk iets op.

TIP  1: Een kans voor een goede eerste indruk

Natuurlijk, die heb je al vaker gehoord, maar het is echt zo. Je brein besluit in seconden of het de moeite waard is om verder te lezen. De uitstraling van je huis-aan-huis folder is dus bepalend voor de eerste indruk. En daarmee het succes van je campagne!

TIP 2: Denk aan AIDA

De bekende AIDA-formule (attention, interest, desire, action) is in feite een stappenplan van 4 stappen die je kunt zetten om een marketingtekst van voor tot eind goed op te bouwen met een goede rode draad.

TIP 3: We zijn gek op aanbiedingen

Het zijn vooral de aanbiedingen die folders aantrekkelijk maken. Voor vrouwen geldt dit nog meer dan voor mannen. Vrouwen zijn namelijk van oudsher de verzamelaars, wat hen gevoelig maakt voor spaarsystemen en korting. De man is als jager beter tot actie aan te zetten met een (eenmalige) kans of voordeeltje.

Meer weten over huis aan huis reclame?

Laat het ons weten. Meedenken, ontwerpen, drukken en verspreiden; we doen het allemaal. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com