13 juli 2023

Samen met huis-aan-huiskranten bereik je meer

Het bereik van huis-aan-huiskranten is verreweg het grootst in vergelijking met de andere regionale en lokale nieuwsmedia. Verspreid je een flyer of folder samen met een huis-aan-huiskrant dan profiteer je van de aandacht die de huis-aan-huiskrant krijgt.

Volgens de branchevereniging Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) blijkt uit onderzoek in opdracht van het Commissariaat voor de Media dat de verspreiding en het bereik van huis-aan-huiskranten verreweg het grootst is in vergelijking met de andere regionale en lokale nieuwsmedia. Zo geeft zo’n 70 procent van de burgers aan de lokale huis-aan-huiskranten regelmatig te lezen. Voor een kwart van alle Nederlanders zijn huis-aan-huiskranten zelfs de belangrijkste nieuwsbron. Daarmee slaagt de huis-aan-huiskrant erin om ook minder geïnteresseerden te bereiken.

Folders samen verspreiden

Wil je gebruikmaken van de populariteit van huis-aan-huisbladen, dan kun je ervoor kiezen om jouw folder of flyer samen met de huis-aan-huiskrant te laten verspreiden. De aandacht die mensen hebben voor de krant, gaat dan ook uit naar jouw flyer of folder. Zorg daarbij natuurlijk wel voor een aantrekkelijke vormgeving en een pakkende kop. Daarmee nodig je de lezers uit om jouw flyer of folder ook daadwerkelijk aandachtig te bekijken.

Regel de verspreiding nú

In onze webshop kun je de huis-aan-huisverspreiding van jouw folder of flyer zo regelen. Samen met de huis-aan-huiskrant kan natuurlijk ook! 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com