25 april 2024

Ruim 3 miljoen zakelijke adressen voor jou paraat

Wil je de zakelijke markt bestormen met een nieuw product of innovatieve dienstverlening? Dan wil je natuurlijk groot uitpakken! Wij hebben daarvoor alle zakelijke adressen van Nederland in ons bestand. De leads dus, waarmee je samen met je sales team aan de slag kunt gaan. In onze database met bedrijven en organisaties hebben we ruim 3 miljoen adressen. Deze staan paraat om door jou gevonden en benaderd te worden!

Om B2B leads te kunnen scoren, heb je natuurlijk in de eerste plaats contactgegevens nodig om het eerste contact te kunnen leggen. Met een goede direct mail kom je zéker binnen! Wel graag op de juiste adressen natuurlijk én bij de juiste contactpersonen. Via ons platform kun je aan de adressen komen van alle bedrijven en organisaties in heel Nederland. Dat zijn er in totaal meer dan 3.200.000! We gaan nog verder, want we hebben ook de contactgegevens van de contactpersonen van deze bedrijven. Dat zijn er ongeveer 3.700.000!

Verzend een effectieve postmailing
Met geadresseerde post direct op de deurmat van je prospect krijgt jouw boodschap de aandacht die deze verdient. Of je nou je doelgroep wilt informeren over dat nieuwe product, de innovatieve dienstverlening wilt uitleggen of ze wilt uitnodigen voor een open dag, van alle communicatiemiddelen zorgt een effectieve postmailing voor een gemiddelde respons van eenentwintig procent. Door prospects gericht te benaderen, maak je direct contact. Daarmee profiteer je van de kracht van direct mail. Hoe persoonlijker mensen zich aangesproken voelen, hoe groter de kans is dat ze overgaan tot actie.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com