27 januari 2016

Retailers kiezen voor huis-aan-huis

Folders verspreiden, blijft een lucratieve keuze om het rendement in je winkel te verhogen. Kijk voor een aardigheid maar eens wat je zelf wekelijks in je brievenbus ontvangt. Grote retailers kiezen voor folders omdat deze effect hebben.

Winkels en winkelketens kiezen voor folders omdat deze een belangrijk middel zijn om hun doelgroep te bereiken. Meer dan vijftig procent van de folderaars bestaat uit de groep retailers en als je kijkt naar volume dan is zelfs tachtig procent van de retail formules afkomstig. In dit digitale tijdperk is de papieren folder dus nog altijd een belangrijk marketing instrument. Grote retailers als Blokker, Kruidvat en bouwmarkten zoals Gamma en Praxis scoren hoog wat betreft folderverspreiding.

Meer kanalen
Verschillende mediakanalen is de manier om de consument te bereiken. Naast papieren folders zijn er ook steeds meer digitale folders. Zo kunnen je klanten op meerdere manieren de reclame tot zich krijgen. Consumenten blijven de folder hoog waarderen. Ze besteden nog steeds gemiddeld drie kwartier per week aan het lezen van folders. Huis-aan-huis folders zijn daarmee een motor van de economie.

Folders
Consumenten lezen huis aan huis verspreide folders om op de hoogte te blijven van prijsverlagingen, korting en aanbiedingen. In een onderzoek dat in negen Europese landen is uitgevoerd, geeft ruim twee derde van de ondervraagden aan folders vaak of altijd te lezen. Nog eens vijftien procent doet dat regelmatig.

Huis aan huis verspreiden?
Wil je meer weten over de mogelijkheden om huis-aan-huis folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com