Relatiemagazines wérken

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

5 september 2019

Relatiemagazines wérken

Een relatiemagazine biedt je de mogelijkheid om vertrouwen en autoriteit te claimen binnen jouw vakgebied. Met een professioneel relatiemagazine creëer je merkherkenning, loyaliteit en binding bij bestaande én potentiële klanten.

 

Een relatiemagazine is een interessant marketinginstrument. Het is een magazine voor klanten of relaties. Een goed gemaakt relatiemagazine is bewezen effectief als krachtig marketinginstrument en kan grote invloed hebben op loyaliteit en koopgedrag van je klanten. Er zijn veel voorbeelden van relatiemagazines. De bekendste is waarschijnlijk de Allerhande van Albert Heijn. In dit magazine vind je een mix van reportages, interviews, productinformatie en recepten.

Meer omzet

Uit onderzoek van Association of Publishing Agencies blijkt dat mensen relatiemagazines gemiddeld 25 minuten lezen, 50% van de lezers bezoekt de website en 50% van de lezers leest het relatiemagazine helemaal. Verder zit het 66% van de lezers aan daadwerkelijk een aankoop te doen. Veel klanten lezen het blad niet alleen, ze bewaren het ook. Daarmee dragen relatiemagazines aantoonbaar bij aan de omzet van bedrijven.

Meer weten?

Verspreiden.com kan het relatiemagazine van A tot Z voor je verzorgen. We hebben een groot team van specialisten, een grafisch ontwerper, tekstschrijver, drukker en fotograaf, die graag voor jou aan de slag gaan! Wil je hier meer over weten? Laat het ons weten! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.