Relatiemagazine in trek

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

27 maart 2019

Relatiemagazine in trek

Je kent ze vast wel: bedrijfsbladen, corporate magazine en relatiemagazines. Eigenlijk zie je ze weer steeds vaker, want dit type magazine is in trek. Of eigenlijk: drukwerk is weer in trek.

Een relatiemagazine kun je natuurlijk enigszins vergelijken met een nieuwsbrief maar het biedt natuurlijk veel meer ruimte voor achtergronden en detailinformatie. Verder worden deze magazines gedurende een langere periode verspreid en bewaard en is de uitstraling super professioneel. Corporate magazines of relatiemagazines bieden je alle ruimte om je bedrijf als specialist te positioneren. Dat is interessant voor je klanten en versterkt het gevoel van trots bij je medewerkers. En last but not least, een dergelijk magazine biedt ook exposure voor je belangrijkste toeleveranciers.

Jouw thema

Steeds meer bedrijven brengen een speciaal magazine uit. Er zijn tal van mogelijkheden en redenen om hiervoor te kiezen: jubileum van je bedrijf, introductie van een nieuwe dienst, of de verhuizing naar een nieuw pand. Bedenk het maar!

Relatiemagazine maken

Vaak zijn het kosten overwegingen die bedrijven weerhouden om dergelijke magazines te maken. Toch vallen de kosten mee. Je hebt al een aantrekkelijk, op maat gemaakt magazine voor enkele euro’s per exemplaar. Bied je je toeleveranciers advertentieruimte, dan kun je de kosten aanmerkelijk beperken. Een interessante overweging, waar bij wij je natuurlijk graag helpen! Bij Verspreiden.com kunnen we je van alles uit handen nemen: van nieuwsgaring en interviews tot teksten, fotografie, opmaak en verspreiding.

Van A tot Z

Wil je meer informatie over het maken van relatiemagazines? Daarover kunnen we je alles vertellen. Samen gaan we op zoek naar een succesvolle invulling van het blad. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.