22 februari 2022

Reismagazine verschijnt weer op papier

Een offline magazine is effectiever dan een online magazine. Zo wordt TravelPro, het vakblad voor reisprofessionals, vanaf dit jaar weer gedrukt verspreid. Deze papieren reisglossy biedt een interessante mix aan interviews, achtergrondverhalen, en researchartikelen. Verder vind je in het blad uitgebreide thema-artikelen, waarbij partners hun ideeën en adviezen delen.

Eind januari ontvingen de abonnees de eerste editie van het maandblad. TravelPro wordt ook digitaal gepubliceerd, als bladerbare pdf.

Kracht van papieren magazines

Een papieren magazine blijft populair. Uit recent onderzoek naar de verschillen in “het raken en binden” van lezers van offline en online relatiemagazines blijkt dat het lezen van een papieren magazine opvallend veel meer effect heeft dan van een digitaal relatiemagazine.

Betere binding

Vooral wat betreft effectiviteit werkt het offline magazine beter dan het online magazine. De leesduur is bij een offline magazine gemiddeld bijna een keer zo lang dan die bij een digitaal magazine. Daarbij wordt het papieren magazine in bijna 50 procent van de gevallen door meerdere mensen in een huishouden gelezen. Bij het digitale magazine is dit slechts 20 procent.

Interactief én print

Natuurlijk kun je vanuit het papieren magazine koppelingen maken met online content. Zo kun je onderdelen uit het gedrukte magazine een vervolg in video, animatie of 3D visualisatie geven binnen een app of online.

Magazine maken?

Wij gaan graag met je magazine aan de slag en ondersteunen je letterlijk van A tot Z! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com