12 juni 2017

Reclamefolders online maken

Reclamefolders hebben zonder twijfel effect. Veel mensen lezen ze graag, bijvoorbeeld om op de hoogte te zijn van de aanbiedingen of zelfs puur voor ontspanning. We vertellen je graag meer over de modellen, hoe de bedrukking in zijn werk gaat en alles wat je nog meer over het bedrukken van folders moet weten.

Reclamefolders worden voor de laagste prijzen besteld via internet. Het bestelproces is simpel en vaak worden de folders binnen afzienbare tijd afgeleverd. Niet alleen de service is uitstekend, ook de kwaliteit van de folders is bij de meeste online drukkerijen goed te noemen. En dat tegen zeer scherpe tarieven. Natuurlijk kun je je reclamefolder ook laten maken door een lokale drukker of een grafisch bedrijf. Overleg wat de mogelijkheden zijn.

Folders en papiersoorten
De folders kunnen gedrukt worden op verschillende soorten papieren, variërend van 90 grams papier oplopend tot 300 gram papier. Qua kleuren is alles mogelijk van 2 kleuren tot fullcolour. Wanneer je veel informatie kwijt wilt is een dubbelzijdige folder of zelfs een brochure aan te raden. Het gewicht van de folder kan behoorlijk verschillen, afhankelijk van de keuzes die je maakt. De lichtste variant begint bij 170 gram en kan oplopen tot 300 gram. Daartussenin liggen ook nog tal van gewichten die samenhangen met de papierkeuze. Hou hier rekening mee als je de brochure regelmatig wilt verzenden aan (potentiële) klant.

Folder formaten
Er zijn verschillende formaten folders mogelijk. De meeste online drukkerijen kunnen folders  maximaal aanleveren op A3 formaat terwijl het kleinst leverbare formaat voor folders het A7-formaat is. Natuurlijk zijn er drukkerijen te vinden die nog kleiner en nog groter kunnen drukken, maar het gros van de budget online drukkerijen beweegt zicht tussen de genoemde formaten.

Folders online bestellen
Wil je meer weten over de online mogelijkheden met folders? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com