1 mei 2017

Reclamefolder? Kies voor een goed ontwerp

De reclamefolder is onverminderd populair. Logisch, een goed ontworpen folder leidt nog altijd tot veel respons. Aanbiedingen bekijken, inspiratie opdoen en ontspanning zijn de voornaamste redenen om een huis aan huis verspreide folder open te slaan. Maar natuurlijk wordt niet iedere folder even goed gelezen.

Je aanbieding kan nog zo goed zijn, als je folder niet wordt gelezen heb je er niets aan. Dan verdwijnt je kans op succes én meer omzet met je folder in de oud-papierbak. Om die reden is het verstandig om je folder te laten ontwerpen (én verspreiden) door een professioneel bureau.

Folder die interesse opwekt

Een goed product verkoopt zichzelf. We kennen het gezegde, maar het gaat helaas niet altijd op. Wie een folder huis aan huis verspreidt, moet opvallen in de brievenbus. Uit de enorme stapels ‘leesvoer’ moeten zoveel mogelijk mensen juist jouw folder kiezen om open te slaan en te lezen. Het belangrijkste wat een reclamefolder moet doen is dus ook niet informeren, maar interesseren! Met een goed ontwerp is het mogelijk die interesse op te wekken. Want zolang je klanten je folder en de aanbiedingen niet kennen, zullen ze ook niet bij je kopen.

Folders ontwerpen en verspreiden

Wil je meer weten over het ontwerpen en verspreiden van reclamefolders? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com