30 juni 2017

Reclamebureau? Samenwerken met Verspreiden.com loont!

Veel reclamebureaus, communicatie- en marketingbureaus vragen ons of het mogelijk is om drukwerk via Verspreiden.com te verspreiden. We snappen die vraag en gaan er natuurlijk graag in mee. Het zelf uitzoeken van verspreidmogelijkheden is ingewikkeld, kost tijd en veel geld. Maar zijn zijn er volledig in thuis. We hebben alles in huis om je in heel Nederland van dienst te zijn met huis aan huis reclame en direct mail.

Verspreiden.com werkt regelmatig samen met andere partijen. Ook drukkerijen en copyshops doen regelmatig een beroep op onze kennis, onze netwerk en onze scherpe tarieven. Wij verspreiden landelijk, in de brievenbus, met de postbode of in combinatie met de lokale weekkrant. Ook direct mail verzorgen wij graag en goed. We hebben volop know how en vertellen je graag welke verspreidvorm en welk verspreidniveau voor jou klanten het meeste oplevert.

Huis aan huis in de brievenbus
Huis aan huis verspreiding van reclamedrukwerk is bijzonder populair. Dat blijkt ook weer uit de laatste NOM Foldermonitor. Een folder in de brievenbus zet maar liefst 89% van de lezers aan tot actie. Van die populariteit profiteren, is heel eenvoudig als je kiest voor Verspreiden.com.  We bieden interessante kortingen. Je kunt vertrouwen op de scherpste prijzen in de markt. Dat is fijn want zodoende kun je met een beetje opslag ook zelf nog iets verdienen aan deze extra dienstverlening voor je klanten. Geen zorgen, geen ingewikkeld uitzoekwerk, de mogelijkheid van extra inkomsten én gemak. Want bij Verspreiden.com doe je altijd zaken met één vaste contactpersoon. Dat werkt prettig en overzichtelijk.

Samenwerken met Verspreiden.com?
Wil je weten wat samenwerken met Verspreiden.com jou oplevert? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com