14 mei 2024

Reclame werkte en werkt nog steeds

Het is misschien moeilijk voor te stellen maar al in het Romeinse rijk werd reclame gemaakt. Er zijn reclameboodschappen teruggevonden in de ruïnes van Pompeï. In de hedendaagse, moderne tijd is het verspreiden van flyers een van de oudste manieren van reclame maken. Hoewel de samenleving volledig gedigitaliseerd is, blijft het verspreiden van flyers en folders een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijven. Waarom? Omdat verspreiding van flyers veel kan opleveren. Lees maar!

Nieuwe klanten
Wanneer je flyers op de juiste manier verspreidt, kan dit je omzet een flinke boost geven. Om te achterhalen welke klanten bij je komen na ontvangst van de flyer, kun je kiezen voor een kortingsbon in je flyer. Nederlandse zijn gek op korting en graag bereid om een bon uit te knippen als hen dat een voordeeltje oplevert. Op deze manier kun jij het effect van je flyer actie nauwkeurig volgen.

Snelle respons
Digitaal zien we op een dag de ene na de andere advertentie. Het effect daarvan is gering. Bovendien zijn deze advertenties erg onpersoonlijk. Met een flyer geef je je bedrijf direct een gezicht. Dit leidt tot een snellere responstijd, waardoor je op kortere termijn resultaat kunt behalen.

Klantwaardering
Flyeren mag dan misschien een beetje ouderwets zijn, maar klanten waarderen het wel. Extra leuk wordt het als je de flyers zelf uitdeelt. Dat biedt namelijk gelegenheid om een praatje te maken. Daarmee wordt de kans op een aankoop nog groter.

Genoeg redenen dus om het verspreiden en uitdelen van flyers te overwegen. Ook voor ondernemers met een klein budget, want je kunt het verspreidgebied eenvoudig zelf bepalen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com