Receptenkaarten vallen in de smaak

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 januari 2020

Receptenkaarten vallen in de smaak

Je kent ze vast: de receptenkaarten bij de supermarkt. Misschien pak je er zelf ook wel eens een mee? Die geprinte kaarten zijn een leuke manier om jouw klanten aan te zetten om met jouw producten te gaan koken. Wat blijkt? Klanten vinden het prima dat ze een duwtje krijgen. 

 

Deze receptenkaarten kunnen ook in jouw winkel werken! Of je nu groente of fruit verkoopt of bijvoorbeeld boeken. Je kunt recepten delen op de kaartjes, maar ook jouw persoonlijke boekrecensie schrijven. Heb je een reformwinkel? Dan kun je op de kaartjes melden wat je kunt doen tegen bijvoorbeeld wintertenen, een droge huid of opvliegers. De kaarten zijn een laagdrempelige manier om de klant te laten kennismaken met jouw producten. En met een goede wervende tekst en verleidelijke fotografie is de kans groot dat deze mini-foldertjes effect hebben.

Meer weten?

Wij hebben volop ervaring met schrijven, fotograferen en drukken en verspreiden van drukwerk. Zelfs koken en bakken doen we graag! Met jezelf en een beetje van ons komen we gegarandeerd tot aantrekkelijke kaarten, die niet alleen wij mooi vinden maar jouw klanten zeker ook! Zullen we beginnen? Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.