8 februari 2016

Profiteer met huis aan huis van Koningsdag

Folderverspreiding rond Koningsdag is een slimme keuze voor ondernemers. Voor veel ondernemers biedt Koningsdag een extra mogelijkheid om goede zaken te doen. Of het nu gaat om kleding, lekker eten of het organiseren van een goed feestje, met de juiste folder, huis aan huis bezorgd weet iedereen je te vinden!

Het is een fabeltje dat geprinte folders en folderverspreiding huis aan huis tot het verleden behoren. Integendeel, het is een springlevend onderdeel van een goede marketing mix. Wist je dat 96% van de Nederlanders nog steeds folders leest? En 81% van deze folder lezers gaat uiteindelijk ook tot actie over. De helft van de Nederlanders koopt regelmatig producten die zij in papieren folders hebben gezien. Dat belooft een mooie Koningsdag te worden!

Oranje aanbieding

Wie goed oplet ziet tal van bedrijven inspringen op Koningsdag. Oranje tompoezen, koningsdag bbq-schotels, oranje kleding en koningskorting. Slimme ondernemers weten op tal van manieren hun producten te combineren met het geweldige volksfeest dat Koningsdag is. Met een goed vormgegeven folder, bij voorkeur gecombineerd met een geweldige Oranje kortingsknaller, scoor je huis aan huis. Zorg daarbij voor wervende teksten, goede fotografie en overweeg het invoegen van een kortingscoupon. Nederlanders zijn gek op korting en doen daar met alle plezier wat moeite voor. Zo wordt Koningsdag een feestelijke dag die bovendien nog wat oplevert!

Folderverspreiding op Koningsdag

Wil je meer weten over de mogelijkheden om voor Koningsdag folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com