12 februari 2018

Met proefmonsters valt jouw folder op

Ga je folders verspreiden in het folderpakket? Bedenk dan vooraf hoe je extra zou kunnen opvallen op deurmat. Want eenvoudig gezegd: extra aandacht vergroot de kans op extra omzet! Een leuk idee om op te vallen is het gebruik van proefmonsters. Maar er zijn tal van ideeën waardoor jouw folder eruit springt!

Proefmonsters in het folderpakket wordt zeker gewaardeerd! Een nieuwe wasverzachter of een lekker nieuw snoepje. Zo verleid je mensen om kennis te maken met smaak of geur. Als dat snor zit en je doet er ook nog een leuke aanbieding bij dan levert je folder zeker extra klanten op.

Opvallen in de brievenbus

Andere ideeën voor in het folderpakket zijn het toevoegen van een papieren tas. De ontvanger krijgt natuurlijk korting krijgt als hij de tas gebruikt in jouw winkel. Andere leuke ideeën zijn een kartonnen popcorndoosje dat je bij de bioscoop gratis kunt laat vullen met popcorn. Of een geurkaart, om de ontvanger kennis te laten maken met jouw nieuwste parfum. Een mooie pen, een zonneklep of een leuke ansichtkaart. Ideeën genoeg en aan jou om te ontdekken wat jouw doelgroep waardeert.

Profiteer!

Een proefmonster of een uiting in een afwijkende vorm valt op tussen alle andere folders. Logisch, want alles wat anders is, valt het op. Profiteer daarvan! Maak verder in overleg met de verspreider slimme keuzes voor het verspreidingsgebied.

Ideeën genoeg

We barsten van de ideeën en helpen jou graag op weg met je folders. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com