Private shopping verdient een flyer

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 april 2020

Private shopping verdient een flyer

Private shopping is populair. Logisch, het is een prima oplossing om jouw klanten lekker in jouw collectie te laten neuzen. Nodig iedereen die de new arrivals wil ontdekken of een nieuwe outfit wilt passen, uit voor jouw private shopping mogelijkheden. Hoe? Gebruik een voordelige flyer en verspreid deze huis aan huis.

Presenteer in je flyer de nieuwste collectie. Zorg voor enkele aantrekkelijke foto’s en vertel verder wat je doet om van de private shopping een ware beleving te maken. Serveer je een drankje? Heb je een fotobooth? Of geef je een aantrekkelijke korting. Laat het weten! Zo maak je het maken van een afspraak voor jouw private shopping events extra aantrekkelijk!

Werk met bullets

Natuurlijk vertel je in je flyer ook welke spelregels je hanteert om een rustige & veilige shop-omgeving te creëren. Een eenvoudige opsomming met bullets werkt vaak het beste, omdat ze minder inspanning vragen om te lezen.

Bijvoorbeeld:

  • Blijf ajb thuis als je verkouden bent
  • Gebruik de mogelijkheid om je handen bij binnenkomst te wassen
  • Respecteer de 1,5 meter afstand tot elkaar

Flyer maken?

We gaan graag voor je aan de slag. We kunnen het drukwerk verzorgen en de verspreiding ervan, maar helpen je desgewenst ook graag op weg met de lay-out, teksten of fotografie. Weten hoe? Neem snel contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.