Printmagazine voor ‘influencer’ Monica Geuze

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

20 februari 2020

Printmagazine voor ‘influencer’ Monica Geuze

Een eigen, printmagazine: Monica Geuze kiest ervoor. Het is bijzonder dat Monica Geuze kiest voor print en een offline communicatiekanaal. Monica is presentatrice, YouTuber en influencer en daarmee sterk verbonden met online social media.

Het printmagazine van Monica Geuze heeft als titel ‘MG‘. Het is vooralsnog een eenmalige uitgave. Toch zinspeelde zij bij de lancering al op een mogelijk vervolg van het magazine.

Monica Geuze telt op YouTube ruim een half miljoen abonnees en heeft op Instagram meer dan een miljoen volgers. In het voorwoord van haar magazine schrijft ze dat voor een plekje op de redactie van een magazine zou gaan, als ze een andere baan zou moeten kiezen. Ze is van jongs af aan gefascineerd door tijdschriften en gaf daar ook altijd veel geld aan uit.

Jouw eigen printmagazine maken?

Bij Verspreiden.nl hebben we hebben volop ervaring met het maken van printmagazines. Uitgaves die regelmatig uitkomen, maar ook eenmalige glossy’s, bijvoorbeeld vanwege een jubileum of een speciale klantenbindingsdag. Redenen genoeg om je eigen magazine te maken. Van artikelen, advertorials, advertenties tot de verspreiding ervan. Wij regelen het graag voor je! Weten hoe? Bel met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of mail naar support@verspreiden.com.