22 december 2022

Print versterkt de beleving van jouw webshop

Een packaging insert of bijsluiter is drukwerk dat je als e-commerce retailer aan je webshop pakketjes kunt toevoegen. Het is een geweldige manier om je klant onverwachts te verrassen en helpt om goodwill op te bouwen bij je klanten. Een packaging insert helpt om campagnes en promoties onder de aandacht te brengen en om toegevoegde waarde te bieden. Over het algemeen zijn packaging inserts een kosteneffectief en veelzijdig gebaar om een relatie met je klanten op te bouwen.

We delen 3 van onze ideeën voor jouw packaging inserts.

1. Deel tips & tricks

Deel jouw beste tips & tricks zodat jouw klanten het beste uit jouw producten te halen. Dit kan van alles zijn: van tips over hoe je jouw product effectief kunt gebruiken tot instructies over hoe je jouw product op een milieuvriendelijke manier kunt weggooien.

2. Kortingsaanbiedingen

Een van de meest populaire en eenvoudige soorten packaging inserts voor productverpakkingen is een kortingsaanbieding. Natuurlijk kun je per e-mail bezorgen, maar met een drukwerk kaartje krijgen je klanten de aanbieding letterlijk in hun handen. Dit laat bovendien een tastbare herinnering achter. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren klantenloyaliteit door een kortingscode bij te sluiten voor 20% korting op de volgende aankoop.

3. Bedankkaartje en een persoonlijk berichtje

De eenvoudigste, goedkoopste en meest persoonlijke bijlage die je aan je webshop pakketten kunt toevoegen, is een handgeschreven bedankkaart. Een simpele kaart kan een heel attent gebaar zijn dat kan helpen bij het opbouwen van loyaliteit.

Packaging inserts drukken?

Interesse in het drukken van packaging inserts voor jouw webshop? Dat verzorgen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com