31 maart 2021

Print speelt belangrijke rol in verkiezingen

Geen verkiezingen zonder drukwerk. Print heeft zijn kracht opnieuw bewezen tijdens de laatste verkiezingen. Alle politieke partijen samen gaven in  de drie maanden voor de verkiezingen bijna 14 miljoen euro uit aan ‘offline’ campagneadvertenties op radio en tv, in kranten en magazines, en buitenreclame.

Volgens cijfers van mediamonitoringsbedrijf Adfact werd bijna de helft van het totale offline advertentiebudget uitgegeven aan televisiereclames. De andere helft van het geld voor de verkiezingscampagnes werd ingezet voor onder andere advertenties in kranten en magazines en op buitenreclames.

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Wat geldt voor de landelijke politiek, geldt natuurlijk ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Met drukwerk kun je jouw politieke boodschap uitdragen. Doe dat natuurlijk wel zo dat lokale burgers zich erin herkennen. Met andere woorden werk aan flyers, folder, posters, vlaggen, rollup banners enzovoorts met lokale politici en lokale thema’s in beeld.

Wij helpen je graag!

We adviseren om op tijd te starten met het maken en verspreiden van het drukwerk voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. We denken graag met je mee over manieren om op een laagdrempelige manier met je partij in beeld te komen bij jouw (potentiële) kiezers. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com