16 augustus 2021

Print scoort goed

Nieuw consumentenonderzoek wijst opnieuw uit dat gedrukte media onmisbaar zijn voor adverteerders. Kranten en tijdschriften kunnen op hoge waardering rekenen als het gaat om relevantie, aandacht en vertrouwen. Kortom, print scoort goed.

Het onderzoek van Mediabureau Havas Media toont aan dat print media hoog scoren op relevantie. Magazines en kranten leveren maatwerk waardoor de lezer het gevoel heeft dat ook de advertenties voor hem of haar bestemd zijn. Sociale media en online video’s volgen vlak daarna, omdat adverteerders daarmee aan ‘hypertargeting’ kunnen doen. Televisiereclames staan bovenaan het lijstje in de categorie ‘opvallen’. Maar kranten en tijdschriften gaan toch weer ruim aan kop bij de vraag in welk medium advertenties op ‘volledige aandacht’ mogen rekenen. Ook de betrouwbaarheid van advertenties in print media wordt door consumenten hoog aangeslagen. Kranten staan op de eerste plaats, gevolgd door televisie, en magazines op de derde plek.

Ook scoren met print?

Bij Verspreiden.com weten we alles van print media. Zullen we je bijpraten? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com