28 januari 2021

Print magazines blijven populair

Lezers blijven print magazines waarderen. Dit blijkt uit de laatste NOM Print Monitor die begin dit jaar is gepubliceerd. Het bereik van print magazines laat al geruime tijd een consistent beeld zien. De conclusie? Lezers blijven print magazines trouw.

Print magazines bereiken in totaal ruim tien miljoen Nederlanders. Dit is bijna drie kwart van de bevolking (13 jaar en ouder). Vrouwen, vijftigplussers en welgestelden zijn de belangrijkste groepen. Zij zijn fervente lezers van print magazines.

Top 5 print magazines

De top 5 van print magazines met het hoogste bereik zijn: Kampioen (4,6 miljoen), Donald Duck (1,5 miljoen), Libelle (1,4 miljoen), LINDA. (1,1 miljoen) en Vrouw (0,9 miljoen). Vergeleken met de vorige meting zien Kampeer & Caravan Kampioen (+17%), Muze (+9%), Quote en Mijn Geheim (beiden +6%), Beleggers Belangen (+5%) en Kijk (+4%) het bereik het meest toenemen.

Eigen print magazine maken?

Bij Verspreiden.com hebben we volop ervaring met het maken en verspreiden van jouw eigen printmagazine. Van kopij en fotografie tot ontwerp en vormgeving tot en met de druk en de verspreiding. We nemen dit werk graag uit handen. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com