22 januari 2016

Print levert méér op!

Natuurlijk de kosten van drukwerk zijn hoger, maar dat geldt ook voor de opbrengsten. ELMA, een internationale koepelorganisatie voor brievenbusreclame toont aan dat investeringen in drukwerk een betere rendement opleveren dan bijvoorbeeld televisie- of internetreclame.

Tal van onderzoekscijfers onderstrepen de toegevoegde waarde van drukwerk in de communicatiemix. Eerder al becijferde NOM met zijn foldermonitor dat retailers met gedrukte folders beter af zijn. Die conclusie lijkt ook op Europees niveau op te gaan.

De aantrekkingskracht van drukwerk

De aantrekkingskracht van drukwerk in de brievenbus is nog steeds groot. Er worden ongeveer twee keer zoveel folders gedrukt als er brievenbussen zijn. En hoewel de kosten per klant gemiddeld hoger zijn dan bij televisiecommercials of reclame via het web, blijven klanten langer trouw aan de winkel of het merk. Bovendien leveren folders aanzienlijk meer geld op. De integratie van gedrukte campagnes met andere kanalen levert zelfs nog veel meer op.

Meer weten over brievenbusreclame?

Bij Verspreiden.com weten we alles van brievenbusreclame. Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op: telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com