13 oktober 2020

Print bereikt miljoenen mensen

Het bereik van magazines blijft onveranderd hoog. In de laatste NOM Print Monitor, die eind september is gepubliceerd, zijn in diverse magazinecategorieën stijgingen zichtbaar. Met name de categorieën vrouwen, jongeren en reis & recreatie scoren goed.

Print magazines bereiken in totaal 10,6 miljoen mensen. Dit is bijna drie kwart  van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder. Vooral vrouwen, 50-plussers en welstandigen lezen veel in magazines.

Bereikcijfers

Uit bereikcijfers van het Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM) blijkt verder dat het AD een bereik heeft van 1,123 miljoen mensen, gevolgd door De Telegraaf met 1,049 miljoen. De Volkskrant staat op de derde plaats met 665 duizend, en NRC Handelsblad/nrc.next komt op 426 duizend. Volgens MMA zagen de titels Muze (+16%), Girlz (+15%), Jan (+8%), Wonen Landelijke Stijl (+16%) en Royalty (+ 6%) het bereik het sterkst toenemen. De top 5 van magazines met het hoogste bereik zijn Kampioen (4,4 miljoen), Donald Duck (1,5 miljoen), Libelle (1,4 miljoen), LINDA. (1,1 miljoen) en Privé (0,9 miljoen).

Profiteren van print?

Profiteren van de kracht van de print? Wij zijn daar goed in. We praten je graag bij! Neem contact op met Verspreiden.com,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

bron

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com