8 juli 2021

Presenteer je zomeruitverkoop in een flyer

Ben je de zomeruitverkoop aan het voorbereiden? Denk dan eens aan een flyer om jouw koopjes te presenteren. Een flyer is een relatief eenvoudige manier om bij een groot publiek jouw uitverkoop aan te kondigen. Natuurlijk hoef je niet de hele collectie te tonen, maar prikkel de lezer met enkele aantrekkelijke voorbeelden. De vermelding van van/voor of het kortingspercentage trekt veel belangstellenden naar je winkel.

Veel Nederlanders zijn uit op koopjes. Presenteer daarom je zomeruitverkoop in een aansprekende flyer. Zet de mooiste items op de foto met een vermelding van de van/voor prijs. Of presenteer de kortingspercentages die je hanteert duidelijk op de flyer. Veel tekst is niet nodig: sterk beeldmateriaal, een goede, actiematige vormgeving en een wervende tekst is voldoende om van je flyer een succes te maken. Zorg ervoor dat de lezer na het lezen van je flyer overtuigd is, dat hij deze uitverkoop niet mag missen.

Flyers verspreiden?

Wil je meer weten over de verspreiding van jouw uitverkoop flyers? Laat het ons weten. We vertellen je er graag over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of e-mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com