5 maart 2024

PostNL wil meer bezorgtijd

Als het aan PostNL ligt, komt de postbode niet meer elke dag bij je langs. Reden? We sturen massaal meer e-mail en minder post. Daardoor is het volgens PostNL niet langer rendabel om brieven al een dag na verzending te bezorgen. Liever zet onze landelijke postdienstverlener in op bezorging binnen twee, en op termijn zelfs drie, dagen.

Stijgende arbeidskosten, een dalend aantal brieven en klanten die 24 uur bezorging niet noodzakelijk vinden. Met deze argumenten wil PostNL de postwet aanpassen, zodat het brieven niet meer binnen 24 uur hoeft te bezorgen. PostNL wil post binnen twee dagen gaan bezorgen, en op termijn binnen drie dagen. Wie met prioriteit iets wil versturen, kan gebruikmaken van de prioriteitsservice, tegen een hoger tarief. Dit is ook het geval in veel andere Europese landen.

Verspreiden via de post
Op ons platform kun je kiezen voor verspreiding met PostNL. Direct mail valt daarmee altijd in de juiste brievenbussen, namelijk de brievenbussen van jouw doelgroep! Juist doordat het versturen van post steeds minder gebruikelijk is, valt je met direct mail extra goed op. De verzending van direct mail is goed te plannen. Wij helpen je daar graag bij.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com