18 januari 2016

Pizzafolders verspreiden

Pizzafolders verspreiden is een effectief middel om je omzet te verhogen. Met goede kleurenfoto’s, een pakkende tekst en een goede aanbieding verleid je de lezer om de stap naar jouw pizzeria te zetten.

Ondanks de digitale revolutie zijn folders nog steeds razend populair. Ze worden gelezen en gewaardeerd. Maar liefst 78% van de ontvangers leest de folder voor speciale aanbiedingen en 49% koopt geregeld een product uit een folder. Dat geldt ook voor pizza’s. Aan de slag dus met een mooi folder die je huis aan huis verspreid in jouw regio.

Huis aan huis verspreiden

Een pizza folder, flyer of drukwerk kun je goed lokaal verspreiden. Je kent je doelgroep en weet waar deze woont. Door gericht deze doelgroep aan te spreken versterk je het effect van je folder. Alleen die wijken waar mensen daadwerkelijk pizza’s eten of bestellen, ontvangen de folder huis aan huis.

AIDA voor het schrijven van je folder

Een handige opbouw voor het maken van je pizzafolder is het AIDA-model. Het AIDA-model bestaat uit 4 stappen die aan bod komen in reclame, folders, flyers en brochures. AIDA is afgeleid van de beginletters van de Engelse woorden: Attention, Interest, Desire en Action. Het doel van jouw pizzafolder is het aanzetten van de klant tot een actie, bijvoorbeeld het kopen of bestellen van een pizza. Het AIDA-model geeft ondersteuning daarbij. De 4 stappen geven je verhaal een goede opbouw en structuur.

Meer weten over pizzafolders

Wil je meer weten over de mogelijkheden om pizzafolders huis-aan-huis te verspreiden in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com