26 april 2022

Pinksteren vraagt om een folder

Folders op en rond feestdagen doen het goed. Je maakt gebruik van het positieve sentiment dat mensen bij feestdagen hebben. Neem Pinksteren. Voor veel mensen betekent dit een extra vrije dag en mooi weer om van het te genieten. Met een folder met Pinksteren kun je op die gevoelens inspelen. Maak het zonnig en vrolijk en laat in je folder zien mensen met jouw producten of diensten Pinksteren nóg leuker kunnen maken.

Folders zijn nog steeds een goed reclamemiddel om jouw (potentiële) klanten te bereiken. Telkens geeft de NOM Folder Monitor aan dat het bereik en het effect van folders (huis-aan-huis) groot is. Gemiddeld geeft 96% van de Nederlanders aan weleens een folder te lezen. Na het lezen van een papieren folder komt meer dan 80% in actie. Ruim de helft van de Nederlanders (53%) zou de folders missen als deze niet meer verspreid zouden worden.

Folders met Pinksteren

Kies je ervoor om folders te verspreiden voor Pinksteren dan is de kans groot dat je daarmee je omzet een flinke boost geeft. Pinksteren betekent voor veel mensen een heerlijk lang weekend om te genieten in de tuin, op de camping, met vrienden of familie. Je kunt zowel met de uitstraling als met de aanbiedingen daarop inspelen in je folder. Kies producten of diensten die juist tijdens het Pinksterweekend populair zijn en presenteer deze op een aantrekkelijke manier in je folder. Kies voor fraaie, zonnige kleuren en mooie foto’s in je folder. Zo valt je folder op in de brievenbus. Grote kans dat deze gelezen wordt en, zoals vrijwel elke folder, direct aanzet tot actie.

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in het verspreiden van een folder rond Pinksteren? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com