Personaliseer jouw direct mail

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

6 augustus 2019

Personaliseer jouw direct mail

Enkele jaren terug deed PostNL (voorheen TNT Post) samen met de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek naar de succesfactoren van een direct mail. Op de vraag hoe mensen persoonlijke reclame het liefst ontvangen, gaf meer dan de helft de voorkeur aan de reguliere post. Goed om te weten! Het succes van je direct mail wordt nog groter als je je direct mail personaliseert.

 

Onderzoek toont aan dat de meeste direct mail niet persoonlijk is en dus niet klantgericht.’ Social media bieden je de kans om jouw direct mail wél persoonlijk te maken. Dit resulteert in meer bereik en meer respons. Om de stap te zetten naar een gepersonaliseerde direct mail is het belangrijk om te luisteren naar je doelgroep. Zorg dat je aanwezig bent op LinkedIn, word lid van een relevante groep op Facebook en volg je doelgroep op Instagram. De informatie die je hiermee vergaart, kun je gebruiken in jouw direct mail.

Wees zelf ook persoonlijk

Naast personalisatie op basis van de doelgroep naar wie je de direct mail stuurt, kun je ook personaliseren vanuit jezelf. Maak je direct mail persoonlijk door zelf je handtekening te plaatsen. Of vermeldt de gegevens van jouw social media-profiel op de direct mail. Door ontvangers naar een persoonlijke (social media) pagina te leiden, versterk je jouw geloofwaardigheid en creëer je vertrouwen.

Direct mail versturen?

We helpen je graag met het maken en verspreiden van een succesvolle, gepersonaliseerde direct mail. Neem vandaag nog contact met ons op. Je bereikt Verspreiden.com op 0113 70 02 02of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.