5 februari 2018

Pasen vraagt om folderverspreiding

Folderverspreiding rond Pasen geeft je omzet een aantrekkelijke boost. Logisch, want huis aan huis verspreide folders worden maar al te graag gelezen. Maar liefst 17 minuten per week besteden we gemiddeld aan het lezen van folders. En daar kan jouw folder bijzitten!

Wie kiest voor folderverspreiding rond Pasen, doet er goed aan met dit thema te werken. Kies voor een kleurstelling die bij Pasen hoort en maak de uitstraling van je folder onweerstaanbaar. Hierdoor is de kans groot dat deze uit het pakket gevist wordt om later nog eens op het gemak te lezen.

Vertel en verleid

Nu je de eerste slag gewoon hebt, ben je er nog niet. Want hoe langer mensen in je folder blijven lezen, hoe beter dat is! Zorg dus voor aantrekkelijke foto’s en interessante teksten. Een saaie opsomming van jouw producten gaat het niet worden. Wél inspirerende verhalen van gebruikers van jouw producten en leuke tips die te maken hebben met Pasen. Verkoop je bloemen en planten? Inspireer dan met wat interessante tuintips? Ben je bakker en verkoop je lekkerste broden? Vertel dan hoe je een lekker paasontbijt kunnen samenstellen. Vertel en verleid, zo simpel is het.

Folder verspreidingsgebied

Wil je folders uiteindelijk gaan verspreiden, kies dan voor een professionele partner. In overleg kun je het verspreidingsgebied bepalen zodat het rendement van jouw folders zo hoog mogelijk is.

Meer weten over folderverspreiding?

Wil je folders gaan verspreiden? Dat regelen we graag voor je. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com