1 maart 2022

Pasen: deel inspiratie en tips!

Folders met Pasen delen veel meer dan aanbiedingen alleen. Folders met Pasen staan vaak ook boordevol inspiratie, tips en ideeën. Of je nu aan de slag gaat met een uitgebreide Paas folder of kiest voor een voordelige flyer, met Pasen kun je drukwerk gebruiken om je klanten te inspireren. En reken maar dat dat werkt. Een flyer of folder zet mensen aan om aankopen bij je te doen.

Onderzoek wijst keer op keer uit dat Nederlanders graag folders lezen. Maar liefst driekwart geeft aan regelmatig met plezier de folders van de deurmat te rapen en de tijd te nemen deze te lezen. Gemiddeld wordt er zelfs 17 minuten in de folders gelezen. Dat is meer dan een kwartier gerichte aandacht. Als jouw folder daarbij zit, scoor je gegarandeerd.

Aandacht voor folders en flyers

De redenen om zo uitgebreid de tijd te nemen voor folders en flyers is in de eerste plaats het zoeken naar acties en aanbiedingen. Maar er zijn meer redenen! Zo vinden veel mensen het gewoon leuk om folders te lezen. Als het ware als een moment van ontspanning. Weer een andere reden is het opdoen van inspiratie. Met Pasen is dat precies waarop je kunt aanhaken! De meeste mensen willen van Pasen iets bijzonders maken. Dat kan met originele tips en adviezen voor Paas-decoraties, recepten voor een heerlijke Paasbrunch of wat dacht je van kleding om op je Paasbest voor de dag te komen?

Paasfolder maken?

Voor je Paas folder zijn wij natuurlijk ook op ons Paasbest! Weten wat we voor je kunnen doen? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com