25 januari 2016

Paasfolders verspreiden

Het verspreiden van folders voor de Paasdagen is een slimme zet. Eind maart is het Pasen maar nu al liggen kleurrijke chocolade eitjes, gele kuikentjes en tal van smaakvolle gerechten in de winkel en supermarkt. Agenda’s worden getrokken voor gezellige paasbrunches, uit of thuis, samen eieren zoeken of heerlijk gezellig eten met familie of vrienden. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Paasdecoratie, paastafel aankleding, gerechten om thuis te maken of heerlijke brunches om buitenshuis van te genieten. Om die reden zijn folders met Pasen zo populair. Na de koude, donkere januari en februari maanden hebben we zin in vrolijkheid en vertier. Speel met je reclamefolder in op dit gevoel met aantrekkelijke aanbiedingen, leuke tips en ideeën en aansprekende paasrecepten.

Folders verspreiden met Pasen

Het effect van met Pasen folders verspreiden is direct zichtbaar aan je winkelomzet. Mensen lezen met plezier de reclamefolders uit de brievenbus. Zeker tegen Pasen nemen mensen de tijd om de folders tot zich te nemen. Je wilt het immers gezellig en goed hebben, maar liefst niet al te duur! Gemiddeld besteden mensen circa 40 minuten per week aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk. H-a-h bezorgd drukwerk wordt vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen. Een goede paasaanbieding kan bijzonder veel voor je winkelomzet doen.

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders rond Pasen? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com