Paaseieren zoeken in je folder

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

7 februari 2019

Paaseieren zoeken in je folder

Pasen en folders gaan prima samen. Steeds meer mensen maken van de Paasdagen gezellige feestdagen met gezin, familie, vrienden en bekenden. Met je folder kun je hier op in haken! Met tips voor gezellige hapjes, natuurlijk met eieren, en leuke ideeën om de Paasdagen extra feestelijk te maken.

 

Een folder werkt! Dat ontdek je als je in de cijfers duikt. Zo zijn de folders voor bijna de helft van de Nederlandse huishoudens leidend bij het maken van een boodschappenlijstje. Toch prettig om te weten als je met een folder in de weer gaat. Een goede folder wordt dus weldegelijk goed gelezen! En dat niet alleen, het zet mensen daadwerkelijk aan om naar je winkel te gaan.

Folders met inspiratie

Opvallend is dat ook het opdoen van inspiratie en cadeau ideeën steeds belangrijker wordt gevonden. Onderzoek toont aan dat de papieren folder in hoge mate als ontspanning wordt gelezen; ‘folders zijn leuk’. Pasen leent zich er perfect voor om op deze behoefte in te spelen. Gebruik je folder voor interessante achtergrond verhalen, lekkere recepten en leuke doe-het-zelf ideeën. Met goede content en aantrekkelijke fotografie, trek je de lezer naar je folder. En dus naar je winkel!

Folders met Pasen

Wil je folders maken en verspreiden voor Pasen? Ga dan nu aan de slag! Wij helpen je graag! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.