Over bloemetjes en bijtjes

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

14 mei 2020

Over bloemetjes en bijtjes

Het is voorjaar! Meer dan ooit zijn mensen bezig in hun tuin. De buitenruimte verdient alle aandacht. Dat geldt ook voor jouw folder. Vertel wat jij in huis hebt om van tuinen de perfecte buitenruimte te maken. Planten, terrasmeubelen, zonwering, zwembaden of buitenkeukens; met een goede folder verkoop je meer!

Met een folder laat je zien dat jij klaar bent voor het tuinseizoen. Trek mensen je folder in met aansprekende koppen, mooie foto’s en wervende teksten. Prikkel de lezer om na te denken over hun tuin. Wat ontbreekt er en wat kan beter? Overtuig met duidelijke voorbeelden en trek de lezer over de streep met een paar aantrekkelijke aanbiedingen. Want je weet hoe het werkt: eenmaal binnen, nemen klanten bijna altijd iets meer mee!

Folderverspreiding          

Je kunt je folder op verschillende manieren verspreiden. Je kunt kiezen voor het wekelijkse sealbag pakket. Voor veel ontvangers is het een heerlijk rustmomentje om alle folders door te nemen. Je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder apart op de deurmat valt. Zeker weten dat deze opvalt!

Wil jij folders verspreiden voor jouw tuincentrum?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.