2 april 2020

Oranje boven in je folder

Folders voor Koningsdag maken? Wij zijn er klaar voor! De zuiver oranje kleur RAL2004 staat klaar om jouw folder van de juiste kleur voor Koningsdag te voorzien! Koningsdag is namelijk een fantastische feestdag om goede zaken te doen. Gebruik een folder om jouw klanten te vertellen over jouw oranje gebak, oranje tompoezen, oranje feestkleding of andere aanbiedingen. Met een goede folder, huis aan huis bezorgd, geef je met Koningsdag je omzet een royale boost!

Folders worden in Nederland nog steeds volop gewaardeerd. Bijna iedere Nederlander leest weleens een folder. En bijna de helft koopt regelmatig een product uit de folder! Dat kan jouw folder zijn!

Oranje aanbiedingen

Je bent zeker niet de enige die inspringt op Koningsdag. Logisch, het is een feestelijke dag waarop veel Nederlanders vrij zijn. Wie creatief nadenkt, kan allerlei aantrekkelijke aanbiedingen bedenken. Stel een royaal barbecuepakket samen, verkoop oranje taartjes of oranjebitter of geef een koninklijke korting in jouw restaurant of snackbar!

Folder goed ontwerpen

Zodra je je oranje aanbiedingen op een rijtje hebt, verdient ook de vormgeving van de folder je aandacht. Natuurlijk moet het ontwerp inhaken op het vrolijke gevoel van Koningsdag. De kleuren rood, wit, blauw en oranje zijn prominent aanwezig en trekken de lezer naar de folder. Zo wordt Koningsdag een feestelijke dag die waarschijnlijk wat extra omzet zal opleveren!

Folders voor Koningsdag?

Wil je folders verspreiden met Koningsdag? Dan adviseren we je om op tijd te beginnen! We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com