14 april 2023

Oranje boven in je flyer

Koningsdag komt eraan. Een feestelijke dag voor Nederlanders. Een vrije dag voor veel van ons en daarmee een dag bij uitstek om met een flyer op in te spelen. Oranje boven: dat mag letterlijk. Hoe eerder de lezer ziet waarover je flyer gaat hoe beter! Bedenk het maar: voor elke winkel en elke branche is wel een Oranje Koningsdag actie te bedenken!

Met een flyer val je direct huis aan huis op de deurmat. Aandacht verzekerd dus, maar het gaat erom deze aandacht vast te houden en te verzilveren in de gewenste actie. Wat is jouw boodschap voor Koningsdag? Heb je oranje tompoezen in de aanbieding? Verkoop je Oranje burgers voor de BBQ of heb je oranje ijs in je ijsvitrine? Laat het deze lezer weten. Gebruik korte teksten, aansprekende foto(‘s) en wees duidelijk over waar en wanneer je de leer verwacht.

Flyers verspreiden

Als je je flyer bedacht en samengesteld hebt, is het natuurlijk belangrijk dat deze in de juiste brievenbus valt. Dat regel je eenvoudig en snel met Verspreiden.com. Tot op postcode niveau kun je aangeven waar jouw oranje flyer verspreid moet worden. Wees op tijd met bestellen, zodat Koningsdag voor jou extra feestelijk wordt! Bestellen doe je overigens heel eenvoudig. Direct hieronder in onze webshop!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com