21 april 2023

Optimaliseer jouw verspreidgebied met het doelgroepfilter

Iedere folder in de juiste brievenbus. Dat klinkt logisch en dat is het ook! Maar, hoe ga je dit realiseren? Verspreiden.com maakt het mogelijk om precies die postcodes te bereiken die het beste aansluiten bij jouw doelgroep. Met ons slimme doelgroep filter kun je de beste postcodes selecteren in jouw verzorgingsgebied.

Natuurlijk, als ondernemer ken je je verzorgingsgebied. Je weet dat jouw klanten uit A,B en C komen en zeker niet uit X, Y, Z. Maar toch niet iedereen in jouw verzorgingsgebied is een potentiële klant. Misschien lever je producten voor kinderen. In dat geval val je met je flyer het beste in een brievenbus waar relatief veel kinderen (0-15 jaar) wonen.  Verkoop je trapliften? Dan heeft een folder de meeste kansen van slagen in de brievenbus van senioren (65+).

Verschillende doelgroep filters

Verspreiden.com biedt je verschillende doelgroep filters aan, te weten de balans koop- en huurwoningen, bouwjaar, WOZ-waarde, huishoudinkomens, huishoudgrootte, kinderen/senioren en de JA-sticker regelgeving. Hoe minder filters je gebruikt, hoe meer postcodes er beschikbaar blijven. Je kunt meerdere keuzes aanvinken per onderwerp. Na het toepassen van jouw filters wordt jouw verspreidgebied aangepast naar alleen de postcodes die voldoen aan de criteria die je aangeeft. Zo bereik je precies de mensen die je wilt bereiken.

Bereik je doelgroep maximaal

Door op de juiste manier te targeten, bereik je je doelgroep optimaal. Bovendien houd je de kosten binnen de perken omdat je niet langer ‘met hagel schiet’.  Elke verspreide folder is als het ware raak. Daarmee wordt je campagne een stuk efficiënter. En succesvoller. Bestellen kan heel eenvoudig in onze webshop. Ook het doelgroep filter spreekt voor zich.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com