17 februari 2022

Op huizenjacht met een flyer

Ga eens met een flyer de huizenmarkt op. We weten allemaal hoe krap de woningmarkt is. Ben je makelaar en wil je je woningportefeuille aanvullen? Of ben je particulier op zoek naar een woning? Met een flyer kun je snel en goedkoop een grote groep huizenbezitters bereiken. Misschien krijg je met een flyer een voet tussen de deur bij jouw droomhuis.

Wie een woning wilt kopen, weet dat het momenteel niet meevalt. Zodra een huis op Funda staat, zijn er direct heel veel gegadigden voor je. Tijd om het heft in eigen hand te nemen. Maak een flyer waarin je jezelf en je gezin presenteert en leg uit waarom je een woning zoekt. Verspreid deze flyer bij de woningen waar je jezelf wel ziet wonen! Natuurlijk kun je ook als makelaar deze tactiek omarmen en huizenbezitters bereiken, nét voordat ze zelf stappen ondernemen. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn, dat wérkt.

Flyer is eenvoudig en voordelig

Een flyer is een relatief eenvoudige en voordelige manier om huis aan huis te verspreiden. Zéker voor een huizenjacht is het een perfect communicatiemiddel. Dat komt omdat je boodschap heel duidelijk en eenvoudig is: ik zoek een huis. Die boodschap kun je duidelijk verwoorden en verbeelden. Het verspreiden kun je zelf doen of laten doen. In dat laatste geval is het mogelijk om precies die postcodes te selecteren waar je met je flyer op de deurmat wilt vallen.

Flyer maken?

Een flyer maken? Wij doen dat graag voor je en we nemen natuurlijk ook graag de verspreiding ervan op ons. Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op, via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com