20 juli 2023

Ook voor overheidsverspreiding

Verspreiden.com is sterk in huis-aan-huisverspreiding. Daaronder valt ook overheidscommunicatie. Met overheidscommunicatie bereiken we alle adressen, dus ook de Nee/Nee- en Nee/Ja- adressen. Logisch, want overheidscommunicatie is belangrijk en moet door alle burgers gelezen (kunnen) worden.

Bij overheidscommunicatie denken wij onder andere aan informatie over de verkiezingen en stemlijsten. Ook het verspreiden van een gemeentegids gebeurt huis-aan-huis, evenals bijvoorbeeld een informatiebrief over een ingrijpende verkeerswijziging of een inspraakavond. Alleen overheden, zoals gemeente, provincie, Rijkswaterstaat en Waterschappen, en de netwerken van energie- en afvalleveranciers (denk aan afvalkalenders) mogen op elk adres post huis-aan-huis laten bezorgen.

Los op de mat

Voor overheden is met name de bezorgoptie ‘Los op de mat’ waardevol. Hiermee bereiken we namelijk elke brievenbus in het specifieke bezorggebied. Deze 100%-verspreiding of overheidsverspreiding is immers van ‘algemeen nut’.

Overheidsverspreiding?

Wil je weten of jouw folder voldoet aan de voorwaarden voor overheidsverspreiding? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag!

Direct de Los op de mat verspreiding bestelen kan natuurlijk ook! Je bent van harte welkom in onze webshop.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com