Ook makelaars kunnen folders verspreiden

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

24 april 2019

Ook makelaars kunnen folders verspreiden

Op de woningmarkt is de concurrentie groot. Niet alleen tussen woningkopers, maar ook tussen makelaars. Met een goede folder kun je je als makelaar zich onderscheiden. Je kunt in je folder alle tijd en ruimte nemen om jouw dienstverlening optimaal te presenteren.

Er zijn maar weinig makelaars die kiezen voor een folder. Een folder is daarom een ideale manier om te laten zien dat jij het anders doet dan de traditionele makelaar. Het maken van een folder en deze huis aan huis verspreiden is een slimme manier om jouw dienstverlening onder de aandacht te brengen. We geven je graag wat folder tips.

Maak een opvallende folder

Folders van makelaars komen niet veel voor. Het is daarom belangrijk dat je folder opvalt tussen alle andere folders op de deurmat. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleurstelling als jouw ‘te Koop’ borden of overweeg een aparte vormgeving of een afwijkend formaat. Onderzoek toont aan dat folders die opvallen, sneller gelezen worden. De nieuwsgierigheid is gewekt en ontvangers zijn dan sneller geneigd om zich in de folder te verdiepen.

Maak jouw makelaarskantoor herkenbaar

Lezers waarderen herkenbaarheid. Dat geeft een vertrouwd gevoel. We adviseren om daarmee rekening te houden. Jouw bedrijfslogo kan bijvoorbeeld als uitgangspunt dienen. Of de kleuren van het bedrijf. De herkenbaarheid van jouw makelaarskantoor verdient de nodige aandacht. Denk ook aan foto’s van de makelaars, de taxateurs en zijn de rest van het team!

Combineer mediakanalen

Het huis aan huis verspreiden van een folder biedt extra kansen. Bijvoorbeeld om jouwwebsite onder de aandacht te brengen. Daar vinden belangstellenden jouw complete woningportefeuille. Bovendien kunnen mediakanalen gecombineerd worden, zoals reclame op de regionale of lokale televisie of radio. Het ene kanaal versterkt het andere.

Besteed de folderverspreiding uit

Zelf je folders verspreiden is niet nodig. En ook het vragen van een neefje, buurjongen of dochter is niet nodig. Je kunt het verspreiden van je folder gemakkelijk en voordelig uitbesteden aan een professionele partij. Zij kunnen je adviseren over de verschillende verspreidingsniveaus. De verspreiding kan landelijk, plaatselijk of provinciaal niveau plaatsvinden. Of per postcodegebied.

Ben je makelaar en wil je meer weten?

Wij adviseren je graag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.