14 september 2023

Ook Leeuwarden kiest vanaf oktober een ja-sticker

Wie in Leeuwarden folders wilt verspreiden, moet vanaf 1 oktober rekening houden met de ja-sticker. Dat betekent dat reclamefolders alleen nog in de brievenbus mogen vallen van mensen die concreet aangeven deze te willen ontvangen. Wil je als ondernemer toch een grote groep mensen bereiken in Leeuwarden? Dan heeft Verspreiden.com een oplossing! Namelijk geadresseerde verspreiding, specifiek gericht op jouw doelgroep.

Lokale ondernemers in de gemeente Leeuwarden wil vanzelfsprekend graag hun (potentiële) klanten bereiken. Nu ongeadresseerde drukwerk niet zomaar meer mag worden verspreid, is het goed om alternatieven te bekijken. De mogelijkheid van direct mail is zo’n alternatief, en een goede ook! Door te kiezen voor geadresseerde verspreiding die specifiek gericht is op jouw doelgroep val je met jouw folders precies in de juiste brievenbus!

Kies voor direct mail
Direct mail is een gedresseerde, commerciële boodschap, bijvoorbeeld een folder, die je via de post verstuurd. Bedrijven en non-profit organisaties sturen potentiële en bestaande klanten regelmatig direct mail om producten of diensten aan de man te brengen. De kracht van direct mail is dat je de reclameboodschap precies op je doelgroep kunt richten, bijvoorbeeld wat betreft vormgeving en tone of voice. Bovendien kan direct mail snel en specifiek gericht op bepaalde doelgroepen worden verspreid.

Selecteer jouw doelgroep
Wie geen adressenbestanden heeft, kan bij Verspreiden.com zowel zakelijke als particuliere adressen kopen. Natuurlijk, AVG-proof. In de Direct-Mail module van Verspreiden.com kun je bovendien binnenkort exact jouw doelgroep selecteren en jouw direct mail bestellen.

Meer weten over de ja-sticker?
We hebben alle informatie en een compleet overzicht voor je op een rijtje gezet: https://www.verspreiden.com/ja-sticker

Direct direct mail bestellen?
Dat kan natuurlijk ook! Ga direct naar ons platform en bestel jouw direct mail campagne snel en eenvoudig.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com