19 november 2018

Onze tips voor je zakelijke kerstkaart

Wil je dit jaar kerstkaarten verspreiden? Kies dan voor iets originelers dan ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’. ‘We delen graag onze tips voor de zakelijke kerst- of nieuwjaarsgroet die wél blijft hangen.

Wat wil je zeggen?

Wat wil je je klant aan het eind van het jaar zeggen? Wil je terugblikken, vooruitkijken? Pas als je de inhoud van je kerstkaart weet, kun je je richten op de tekst.

Hoe verwoord je je kerstwens?

Gebruik een mindmap: zet in het midden van een blad papier je onderwerp, bijvoorbeeld ‘nieuwjaar’. Associeer op het onderwerp door alles op te schrijven wat er in je op komt. Uit alles wat je hebt genoteerd filter je vervolgens de tekst. Of maak een ‘drieslag’: zet drie kernwoorden op een rij. Na de drieslag vermeld je je boodschap. Bijvoorbeeld zo: ‘Champagne, oliebollen, vuurwerk: een spectaculair begin van het jaar! Ik wens je …(enzovoort).’

Nu nog een passende foto

Heb je eenmaal een thema voor je kerstkaart, zorg dan dat het beeld erbij aansluit. Wil je opvallen met je kaart, kies dan niet voor een standaard kerstboom, besneeuwd landschap of een foto van het team met een kerstmuts op. Neem de tijd om de afbeelding af te stemmen op jouw boodschap.

Kerstkaarten verspreiden?

We hebben volop ervaring met het verspreiden van zakelijke kerstkaarten en nemen graag de tijd om je daar alles over te vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com