1 mei 2018

Ontspannen folders uit het sealpakket lezen

Voor veel mensen is het lezen van de folders uit het wekelijkse sealpakket met folders pure ontspanning. Lekker bladeren, lezen, aanbiedingen vergelijken en ideeën opdoen. Gemiddeld wordt hier meer dan een kwartier voor uitgetrokken. 17 minuten exclusieve aandacht dus!

Het op de hoogte zijn van aanbiedingen en het bepalen waar te kopen zijn vaak genoemde redenen om folders te bekijken. Opvallend is dat het opdoen van inspiratie en cadeau ideeën steeds belangrijker wordt gevonden. Uit onderzoek blijkt dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje, de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. De folder is daarmee een krachtig (communicatie)middel dat aanzet tot actie.


Schoon en droog

het voordeel van het verspreiden van je folder in een sealpakket is dat je folder schoon en droog op de deurmat valt. Dat is heel belangrijk voor het succes en rendement van je folder. Ga maar na, een verfrommelde, natte of gescheurde folder gaat meestal direct, en dus ongelezen, de papierbak in.

Voor het gesealde folderpakket wordt gewerkt met milieuvriendelijke folie. De bezorgkwaliteit is hiermee optimaal. Om die reden is het folder sealpakket populair.

Folders in een sealpakket

Wil je meer informatie over folders verspreiden in een sealpakket? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com