7 september 2023

Ontdek het folderpakket

Folders verspreiden? Weet dan dat de huis-aan-huis verspreiding ervan een interessante keuze is. Onderzoek wijst dit keer op keer uit. Wie huis aan huis folders laat bezorgen, scoort meer klanten en meer omzet. Wil je jouw folders huis aan huis laten verspreiden, dan kan dat op verschillende manieren. Eén van die manieren is het gesealde folderpakket. En dat pakket is enorm populair.

Folders wijzen lezers de weg bij het nemen van aankoopbeslissingen. Mede om die reden zijn folders enorm populair. Bijna iedere Nederlander (96%) leest folders. Na het lezen van een huis aan huis bezorgde folder is 60% van de lezers bereid tot het doen van aankopen. Bijna de helft (46%) koopt regelmatig een product uit een folder die zij huis aan huis hebben ontvangen.

Met verspreiding van jouw folder in het folderpakket kun je 200 tot 4.900.000 huishoudens bereiken. Door te kiezen voor segmentatie zit jouw folder alleen bij de gewenste doelgroep in het pakket.

De voordelen van het folderpakket:

  • We bezorgen je folder samen met andere folders, verpakt in folie. Deze folie bestaat voor 30% uit gerecycled materiaal en is voor 100% recyclebaar.
  • Landelijke dekking, bezorging mogelijk bij circa 12 miljoen consumenten.
  • Gesegmenteerde bezorging mogelijk.
  • Bezorging op zaterdag t/m dinsdag.

Folders verspreiden?
Wil je folders huis-aan-huis laten verspreiden? In onze webshop regel je het eenvoudig zelf. Je kunt je folders huis aan huis laten bezorgen in het gesealde folderpakket, maar huis aan huis bezorgen kan bijvoorbeeld ook met de lokale weekkrant of via de postbode.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com