28 februari 2023

Online zichtbaar via zichtbaar.nu

Lokale online zichtbaarheid is belangrijk voor lokale bedrijven zoals bakkers, kapperszaken, winkels, restaurants en tal van dienstverleners. Op Zichtbaar.nu kun je eenvoudig een lokale online campagne samenstellen voor online zichtbaarheid op drukbezochte websites en apps in Nederland.

Onderzoek wijst uit dat lokale zoekopdrachten een hoge koopintentie hebben. Zo blijkt dat bijna één vijfde van de lokale zoekopdrachten op smartphones binnen een dag tot een aankoop leiden. Online adverteren in jouw omgeving is dus slim en rendabel!

Eenvoudig zichtbaar zijn
Zichtbaar.nu werkt heel eenvoudig. Je selecteert zelf in welke omgeving je zichtbaar wilt zijn, hoeveel mensen je wilt bereiken en hoelang jouw online campagne mag duren. Jij bepaalt het bereik en je bepaalt ook de prijs. Heb je nog geen online banner? Dan kun je die heel eenvoudig maken via de advertentietool. Voor een succesvolle campagne kun je natuurlijk het beste kiezen voor ‘optimaal zichtbaar’. Jouw online advertenties zie je dan terug op de websites en apps van Buienradar, RTL Nieuws, Marktplaats, Nu.nl en AD.nl. Je kunt zelf aangeven in welke postcodes of plaatsen jouw advertentie vertoond moet worden.

Online aan de slag!
Een online campagne starten is heel eenvoudig. Probeer het zelf! Met Zichtbaar.nu zet jij in een paar klikken zelf je online banner campagne online.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com