10 december 2020

Online zichtbaar met onze ‘online zichtbaar’ module

Als mensen niet weten dat je bestaat, dan gaan ze ook nooit wat bij je kopen. Om die reden is online zichtbaarheid meer dan ooit belangrijk. Trainews Media is ondernemers daarbij van dienst met de unieke ‘online zichtbaar’ module. Deze compleet nieuwe dienst is nu beschikbaar via het platform Zichtbaar.nu. Hiermee maakt Trainews Media lokale online zichtbaarheid eenvoudig voor ondernemers. Op postcodeniveau! En dat tegen erg interessante tarieven.

De ‘online zichtbaar’ module werkt heel makkelijk. Ondernemers die de online module starten via Zichtbaar.nu geven daarin kort aan waar en wanneer zij online zichtbaar willen zijn. Dit kan tot op postcodeniveau. Zo bereiken lokale ondernemers ook gegarandeerd hun lokale klanten! Daarnaast kunnen zij kiezen voor het gewenste aantal weergaven. Ondernemers zien direct wat de bijbehorende kosten zijn. Het is mogelijk zelf een online advertentie te uploaden, maar ook kan de vormgeving eenvoudig gerealiseerd worden via de handige online ontwerpmodule. Na betaling (eenvoudig via Ideal) wordt de advertentie geplaatst op o.a. bekende nieuwswebsites. Daarmee komt de advertentie gegarandeerd in een omgeving met hoge kwaliteit en wordt deze zeker gezien en gelezen. Dat is lokale zichtbaarheid!

Lokaal onder de aandacht komen én blijven

Naast de huis-aan-huis en direct mail mogelijkheden biedt Trainews Media ondernemers hiermee opnieuw een super makkelijke en erg voordelige mogelijkheid aan om lokaal onder de aandacht te komen én blijven.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com