31 augustus 2023

Online winkel en offline folder

Als je een webwinkel hebt, denk je bij reclame waarschijnlijk vooral aan het versturen van digitale nieuwsbrieven, sociale media, blogs en online advertenties. Logisch misschien, maar je ziet daarmee een kaskraker over het hoofd: offline marketing! Zeker als je dagelijks webshop pakketjes verstuurd, kan een folder een slimme klantenbinder zijn!

Het verspreiden van een folder mag ouderwets klinken, het is nog altijd heel effectief als het gaat om het vergroten van omzet en naamsbekendheid. En nu je toch met een pakketje voor een klant aan de slag bent, kun je er net zo makkelijk een folder in stoppen. Laat bijvoorbeeld eens professioneel bedrukte folder maken en stuur deze met iedere bestelling mee. Aandacht verzekerd, want de ontvanger kijkt hoe dan ook in de verzenddoos! Heb je een heel brede doelgroep, dan kun je zelfs overwegen om de folder huis aan huis te laten verspreiden.

Aantrekkelijke folder maken

Zorg er wel voor dat je de klanten van jouw webshop enthousiast maakt om ook daadwerkelijk jouw folder te bekijken. Het is jammer als de folder samen met de verpakking van het webpakketje bij het oud papier belandt. Je voorkomt dit door vooraf goed na te denken over de boodschap die je wil uitdragen en een duidelijke call to action op te nemen in je folder.

Folder maken?

Een folder maken kan in onze webshop. We leiden je stap voor stap door het bestelproces.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com