7 juli 2022

Online vindbaar of online zichtbaar?

Online vindbaar of online zichtbaar? Het liefst natuurlijk allebei! Want natuurlijk moet je online zichtbaar zijn voor je klanten, maar daarbij is online vindbaarheid natuurlijk net zo belangrijk. Als je online niet vindbaar bent, gaan (nieuwe) klanten jou nooit ontdekken. Werk aan de winkel dus, om zowel je online zichtbaarheid als online vindbaarheid op orde te brengen.

Online zichtbaarheid is een manier om je doel te bereiken. Op het moment dat je gaat starten met het verbeteren van jouw zichtbaarheid en vindbaarheid is het belangrijk om te weten wat je doel is. Wil je bijvoorbeeld meer klanten krijgen? Meer informatieaanvragen krijgen of bijvoorbeeld groeien onder een bepaalde doelgroep of met een bepaalde productgroep of dienst? Online zichtbaar zijn draagt eraan bij dat je top of mind blijft bij je (potentiële) klanten. Dat is belangrijk, want dit zorgt er namelijk voor dat ze direct aan jouw bedrijf denken als ze bepaalde vraag of behoefte hebben.

Zorg dat mensen je weten te vinden

Online vindbaar betekent dat je ervoor zorgt dat mensen je online kunnen vinden. De juiste zoekwoorden gebruiken is daarvoor de bekendste oplossing: weten waar je doelgroep op zoekt en daar relevante content voor maken. Leuk is bovendien dat als je het online goed geregeld hebt, mensen je ook offline makkelijker weten te vinden.

Online banners

Een online bannercampagne kan ervoor zorgen dat je online beter zichtbaar en vindbaar wordt. Deze advertenties zet je normaal gesproken op die plaatsen in waar je doelgroep is: zichtbaarheid! Als jouw (potentiële) klanten op de banner klikken worden ze doorgestuurd naar jouw website of landingspagina: vindbaarheid! Het maken en plaatsen van online banners doen we bij Verspreiden.com graag voor je. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Meer weten over online banners?

Banners zijn grafische reclame uitingen waarmee je adverteert op andere websites. Wij maken en plaatsen ze graag voor je. Weten hoe? Neem direct even contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com