23 juni 2022

Online banners vragen creativiteit

Een goede online banner maak je niet zomaar. De tijd dat een ‘platte’ banner voldoende was om mensen te verleiden erop te laten klikken, ligt achter ons. Bezoekers van social media en websites krijgen tegenwoordig zoveel banners te zien, dat er meer nodig is. Een flinke dosis creativiteit bijvoorbeeld is belangrijk om een effectieve online banner campagne te starten. Zo weet je zeker dat je met de online banner potentiële klanten kunt overtuigen.

Een goed online banner ontwerp voldoet aan verschillende eisen. Allereerst is het belangrijk om naar het formaat en de vorm van de online banner te kijken. Daarnaast moet een online banner ook echt de aandacht trekken. Een potentiële klant is immers niet online actief om perse jouw banner te bekijken. Daarom is het belangrijk dat de online banner opvalt, de potentiële klant ernaar toe leidt en uiteindelijk verleidt om erop te klikken. De professionele designers van Verspreiden.com weten hoe zij een opvallend ontwerp voor jouw online banner kunnen maken. Daarbij gebruiken zij natuurlijk de huisstijl van jouw bedrijf. Logisch, dat is namelijk iets waaraan mensen jouw bedrijf als eerste herkennen.

Daarom is een online banner effectief

Online bannering is een slimme keuze, want effectief! Je banner komt namelijk alleen op interessante plaatsen te staan. De online banners worden normaalgezien getoond aan mensen die bijvoorbeeld relevante websites hebben bezocht. Mensen dus die mogelijk interesse hebben in jouw bedrijf. Dat is waarom je bijvoorbeeld advertenties van vakantiereizen te zien krijgt als je op het internet naar vliegtickets hebt gezocht. Stel je voor dat jouw doelgroep jouw online banners te zien krijgt. Dat kan hen net een laatste duwtje geven om voor jouw bedrijf te kiezen.

Creatieve online banners maken

Ook aan de slag met online banners? Neem dan contact op met de specialisten op het gebied van online banners: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com