20 februari 2023

Online banners die voorjaar aankondigen

Nog even en de lente begint! Een mooi seizoen om op in te haken. Met online banners kun je belangstellenden naar een landingspagina leiden waar je jouw voorjaarsaanbiedingen presenteert. De nieuwe voorjaarsmode bijvoorbeeld, tuinmeubilair, tuinplanten of een voorjaarsmeubelshow. Ga eens bij jezelf na wat wat jou betreft bij het voorjaar hoort. Superleuk om daar op in te haken!

Een banner is een online advertentie, waarbij grafische vormgeving centraal staat. Als belangstellenden op de banner klikken, wordt een pagina geopend waar meer informatie te vinden is over het onderwerp van jouw reclame: jouw voorjaarsaanbiedingen bijvoorbeeld of de aankondiging van jouw meubelshow.

Doel online banners bepalen
Voor je begint met online banners is het dus belangrijk om te bepalen wat je ermee wilt bereiken. Met andere woorden: wat is je doel? Wanneer je doel vastgesteld is, kun je daar bij het ontwerp van de banner rekening mee houden. Ook kan het type banner afhankelijk zijn van het doel dat je stelt. Vaak zijn online banners gericht op het verkrijgen van meer naamsbekendheid voor een product, merk, winkel of event of het verhogen van het aantal conversies.

Aan de slag met online banners?
97% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder heeft toegang tot internet en 94% van deze mensen is online actief. Dat betekent dat jouw doelgroep online aanwezig is. Met online banners kun je deze mensen gericht benaderen, via specifieke websites bijvoorbeeld en/of in bepaalde regio’s. Bij Verspreiden.com hebben we volop ervaring met online banners! Zullen we je eens bijpraten over de mogelijkheden voor jou? Doen we graag! Bel of mail ons via 0113 70 02 02 of support@trainews.nl, dan plannen we snel een afspraak.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com